Proven solutions for food industries

ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ І ШОКОЛАДНИЙ КЕКС.

КЕКСИ З НАЧИНКОЮ І КАРАМЕЛЬНІ ВАФЛІ.

 

КЕКСИ ТА ПИРОГИ 

   

СИСТЕМА СОЛОДКОГО ТА СОЛОНОГО ПИРОГА                                              Дивитися відео 

ПОВНЕ РІШЕННЯ для масштабується якості, оптимізації процесів, гнучкого дизайну, надійної роботи і поліпшених санітарних умов.

Контролюйте кожен етап процесу випічки: від циркуляції повітря до відсадження і декорування з ніжним дотиком, необхідним для різноманітних солодких і солоних пирогів. Спеціальна лінія AMF Tromp Pie Line повністю інтегрована з нашими тунельними печами Den Boer і технологією Vesta Spiral Conveying, що забезпечує рівномірне створення листкових скоринок для пирогів.

Системи для виробництва коржів і основ для піци

 

СИСТЕМА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КЕКСІВ ТА МАФФІНІВ                                     Дивитися відео 

НАДІЙНЕ РІШЕННЯ для максимальної гігієнічності, оптимізації процесів, надійної роботи, технічного новаторства і найвищої якості.

Контролюйте кожен етап випічки, від обдування до відсадження і декорування, з делікатністю, якою вимагають всілякі кекси і мафіни. Ми пропонуємо широкий спектр рішень для замішування, відсадження, випічки і охолодження, які допомагають завжди досягати апетитною і вологою м'якоті кексу. Продуктивність до 100 000 кексів або маффінів на годину.

СИСТЕМА ПРЕСОВАНОЇ ПІЦИ

 

СИСТЕМА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬ                                                          Дивитися відео 

КОМПЛЕКСНЕ РІШЕННЯ для бездоганної інтеграції, стабільної роботи, гнучкого виробництва і мінімальних простоїв.

Рішення AMF для виробництва голландських і карамельних вафель набувають все більшої популярності у всьому світі. Ця система для виробництва солодких дрібноштучних борошняних виробів щороку вдосконалюється завдяки зусиллям інженерів - фахівців вафельного виробництва. Продуктивність від 9000 до 36 000 одиниць продукції на годину за допомогою лінії AMF по виготовленню вафель.

 СИСТЕМА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА НЕВЕЛИКОЇ ВИПІЧКИ З НАЧИНКАМИ