Випічка
Наші системи випікання і смаження працюють з горизонтальним рециркуляційним потоком повітря, що забезпечує ефективне завантаження візків для випікання і запікання. Короткий час процесу також призводить до меншої втрати ваги і, отже, дозволяє збільшити обсяги виробництва.
РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЦТВА.
Горизонтальна циркуляція повітря, всмоктування та адаптація кількості повітря до продуктів гарантують постійність результатів виробництва.ВИСОКА ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ.
Завдяки горизонтальній циркуляції повітря всі продукти, такі як запечене ковбасне м'ясо в різних формах, з мінімальними вертикальними зазорами (мінімум 5 см над продуктом) можуть бути завантажені в візок для духовки. Тому системи пропонують максимальне завантаження і продуктивність продукту.ККД.
Джерело енергії системи вибирається таким чином, щоб можна було швидко досягти заданих значень. Ізоляція камери підтримує робочу температуру протягом тривалого періоду. Короткий час процесу завдяки виключно великій кількості циркулюючого повітря призводить до меншої втрати ваги і, отже, до більшої продуктивності.МІНІМАЛЬНИЙ ПРОСТІР.
Індивідуально розроблені рішення можуть бути розроблені як для великих промислових, так і для невеликих торгових компаній завдяки надзвичайно малим розмірам системи по ширині та висоті. Інвестиційні витрати на будівництво значно знижуються.ВИКОРИСТАННЯ.
Універсальна високотемпературна система зі змінним потоком повітря.МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:
• приготування їжі, обробка гарячим паром, підсмажування.
• обсмажування та випічка.
ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ
• Індивідуальні вентилятори для кожного візка.
ГІГІЄНА
Автоматичне очищення камери.
Інші системи з функцією випічки
AllroundSystem ASR
Система економії місця для копчення та приготування їжі.
ProfitLine PRR
Промислова система копчення та приготування їжі.
Напівбезперервна пакетна система KCS
Напівбезперервна система переміщує на інтенсивне охолодження за напрямком руху.
AllroundSystem AFR
Система економії місця для копчення риби.
ProfitLine PFR
Промислова система копчення риби