Технології виробництва і упаковки хлібобулочних
і борошняних кондитерських виробів 2020
Шановні партнери!
20 лютого 2020 року відбудеться конференція
«Технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів 2020»,
на якій будуть обговорюватися тенденції світового ринку хлібопекарської та кондитерської промисловості,
а також сучасні технології виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Компанія Груп оф Фуд Сістемз, разом з нашим стратегічним партнером - компанією AMF, запрошуємо Вас відвідати дану конференцію! Разом ми зможемо обговорити світові тенденції, подивитись найновіші рішення та технології хлібобулочного виробництва.
Будемо раді Вас бачити 20 лютого 2020 на конференції.