Дезінфектор для ковбасних виробів
Універсальні установки для дезінфекції ковбасних виробів тунельного типу або на візках; розроблені і виготовлені спеціально для м'ясної промисловості, ідеально підходять для обробки будь-якого типу ковбасних виробів. Ці повністю автоматизовані установки відрізняються низькими експлуатаційними витратами, а також забезпечують ефективне знезараження продукту, оптимізацію виробничих процесів відповідно до найсуворіших стандартів гігієни.
Установки для дезінфекції ковбасних виробів виробляються на замовлення, не порушують безпеку товару і не змінюють його якості.
Ексклюзивні системи для дезінфекції ковбасних виробів в повному обсязі відповідають концепції Tailor Made, оскільки виробляються на замовлення і відповідають конкретним вимогам клієнта. Установки не змінюють якості ковбасних виробів та гарантують відповідність найвищим гігієнічним стандартам, завдяки постійному моніторингу інтегрованих систем взаємодії з НАССР.
Основні технічні характеристики:
- Висока продуктивність.
- Можливість обробки будь-якого типу ковбасних виробів, розміщених на візках або в тунелі.
- Варіанти: установка-кабіна з одними дверима або двома транзитна установка, тунельна установка.
- Автоматизовані системи подачі, включаючи розвантаження і завантаження за допомогою підйомників або роботів-автомобілів.
- Каркас з нержавіючої сталі.
- Вибір матеріалів, що відповідають найвищим стандартам (фармацевтика).
- Установки-кабіни і тунельні установки для дезінфекції ковбасних виробів, розміщених на візках.
- Високотехнологічна система витяжної вентиляції.
- Цифровий дисплей.
- Високотехнологічна система витяжної вентиляції.
- Інноваційні системи фільтрації.