Proven solutions for food industries

ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh

Висушування.

 Сушка майже завжди грає роль при виготовленні виробів. Унікальна циркуляція повітря в системах Maurer-Atmos гарантує найкращі і збалансовані результати в процесах сушіння.
Для процесу створення доданої вартості, особливо при виробництві наприклад сухих кормів для домашніх тварин або сухофруктів, клієнтам рекомендується використовувати технологію Maurer-Atmos.

 

Найпростішим і найбільш широко використовуваним методом виробництва продуктів харчування (м'ясо і риба, фрукти і овочі) і кормів для домашніх тварин (подрібнені закуски, жувальні продукти) з тривалим терміном зберігання і для зберігання без охолодження є зневоднення, в даний час в розмовній мові називаеться сушінням.

 Процес сушки Maurer-Atmos ідеально підходить для кінцевих продуктів, які повинні відповідати високим і точним стандартам якості, включаючи такі характеристики, як розподіл часток за розмірами, залишкова вологість, якість продукту і смак.

 

Системи з функцією сушки

Система безперервного дозрівання CMP
Промислові приміщення для попереднього дозрівання, холодного копчення, подальшого дозрівання і сушки
AllroundSystem ASR
Компактна система для копчення і приготування їжі
AllroundSystem ARQ
Компактна система для випічки і запікання
ProfitLine PRR
Промислова система для копчення і приготування їжі
Напівбезперервна періодична система KCS
Напівбезперервна система, перекладена на інтенсивне охолодження на виході
AllroundSystem AFR
Компактна система для копчення риби
ProfitLine PFR
Промислова система для копчення риби