Proven solutions for food industries

ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh

 Охолодження

Швидке охолодження - одна з переваг наших систем інтенсивного охолодження. Ми пропонуємо безліч варіантів оптимального процесу охолодження - від компактних до інтегрованих рішень.

Система інтенсивного охолодження IUL Швидке і контрольоване охолоджування продуктів знижує непотрібну втрату ваги і збільшує продуктивність. Індивідуально розроблені рішення можуть бути розроблені як для великих промислових, так і для невеликих торгових компаній.    Переваги:

ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ. Термін зберігання продуктів збільшується, так як вони швидко охолоджуються, а свіжі продукти упаковуються. Контрольоване охолоджування продуктів знижує непотрібну втрату ваги і збільшує продуктивність.
ЕФЕКТИВНІСТЬ. Більш короткий час процесу досягається шляхом попереднього охолодження за допомогою водяного душа і вбудованої системи туманоутворення. Економія витрат на охолодження, оскільки енергія зовнішнього повітря використовується в повній мірі.
МІНІМАЛЬНИЙ ПРОСТІР Індивідуальні рішення можуть бути розроблені як для великих промислових, так і для невеликих торгових компаній завдяки надзвичайно малим розмірам системи по ширині і висоті. Інвестиційні витрати на будівництво значно знижуються.
ВИКОРИСТАННЯ. Системи оптимально використовуються в підготовці до

• розшарування, нарізання та пакування.

МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

• душ, циркуляція повітря.

• охолодження свіжим повітрям / відпрацьованим повітрям, охолодження крижаною водою.

• туман, кипіння / пастеризація.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ

• Індивідуальні вентилятори для кожного візка.

ГІГІЄНА

• Зниження рівня бактерій паровою стерилізаціею.

• Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

AS_5.

ProfitLine PUR. Промислова система для інтенсивного охолодження.

Крім усього іншого, система ProfitLine пропонує можливість попереднього охолодження продуктів за допомогою водяного душу, що робить робочі процеси ефективними, швидкими та енергозберігаючими.    Переваги:

ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ. Термін зберігання продуктів збільшується, так як вони швидко охолоджуються, а свіжі продукти упаковуються. Контрольоване охолоджування продуктів знижує непотрібну втрату ваги і збільшує продуктивність.
ЕФЕКТИВНІСТЬ.

• Коротші терміни технологічного процесу досягаються за рахунок попереднього охолодження за допомогою водяного душу та інтегрованої системи туманування.

• Економія на витратах на охолодження, оскільки енергія зовнішнього повітря використовується на повний потенціал.

ПРИЗНАЧЕНО ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ.

• Широкий дверний отвір.

• Продуктивність охолодження налаштовується до типу продукту.

ВИКОРИСТАННЯ. Системи оптимально використовуються в підготовці до

• розшарування, нарізання та пакування.

МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

• душ, циркуляція повітря.

• охолодження свіжим повітрям / відпрацьованим повітрям, охолодження крижаною водою.

• туман, кипіння / пастеризація.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ

• Індивідуальні вентилятори для кожного візка.

ГІГІЄНА

• Шви в конструкції панельної секції, повністю проварені.

• Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

salami on racks 4
2 Spin Drying Systems
2 Spin Drying Systems

Інші системи з функцією випічки

AllroundSystem ASR

Система економії місця для копчення та приготування їжі.

ProfitLine PRR

Промислова система копчення та приготування їжі.

Напівбезперервна пакетна система KCS

Напівбезперервна система переміщує на інтенсивне охолодження за напрямком руху.

AllroundSystem AFR

Система економії місця для копчення риби.

ProfitLine PFR

Промислова система копчення риби