Proven solutions for food industries

ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh

 Копчення
З нашими гнучкими системами гарячого і холодного копчення інтенсивність диму може бути індивідуально підібрана до продукту - від слабкого до інтенсивного. Енергійна і контрольована циркуляція повітря в наших камерах гарантує стабільну якість продукту з мінімальною втратою ваги при сушінні і копченні, незважаючи на максимальне завантаження коптильних візків. Внутрішні і зовнішні генератори диму забезпечують оптимальний смак копчення і постійний колір копчення. 

 AllroundSystem ASR - це компактна система для копчення і приготування їжі. Гнучкі і компактні системні рішення для копчення і приготування їжі. У клієнта є вибір варіантів від тління і тертя до рідкого диму. Завдяки AllroundSystem виробничі можливості практично не обмежені.    Переваги:

ШИРОКИЙ ВИБІР СМАКІВ ТА КОЛЬОРІВ. Для копчення доступні різні зовнішні і внутрішні системи утворення диму, такі як тліючий дим, конденсаційний дим, фрикційний дим або рідкий дим.
ККД. Найдужча циркуляція повітря гарантує стабільну якість продукту з мінімальною втратою ваги при сушінні і копченні, незважаючи на максимальне завантаження візка.
МІНІМАЛЬНИЙ ПРОСТІР. Індивідуально розроблені рішення можуть бути розроблені як для великих промислових, так і для невеликих торгових компаній завдяки надзвичайно малим розмірам системи по ширині та висоті. Інвестиційні витрати на будівництво значно знижуються.
ВИКОРИСТАННЯ. Блоки AllroundSystem мають майже необмежені виробничі можливості. Агрегати є універсальними та всебічними, будь то вироби розміщені на сітчастих полицях або підвішені на коптильних палочках.
МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

•  сушка, споліскування.

• гаряче і холодне копчення.

• приготування, обробка гарячим повітрям, обсмажування і випічка.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ Індивідуальні вентилятори для кожного візка.
ГІГІЄНА Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

AS_5.
AS_6.
AS_9.
AS_11.

ProfitLine PRR. Індустріальна система для копчення та приготування їжі.

Системи ProfitLine є універсальними пристроями завдяки горизонтальній та вертикальної циркуляції повітря, незалежно від того, як розташовані продукти горизонтально на сітчастих полицях або підвішені на паличках для копчення. Величезна циркуляція повітря забезпечує рівномірну якість продукту при мінімальній втраті ваги.    Переваги:

ШИРОКИЙ ВИБІР СМАКІВ ТА КОЛЬОРІВ. Для копчення доступні різні зовнішні і внутрішні системи утворення диму, такі як тліючий дим, конденсаційний дим, фрикційний дим або рідкий дим.
ККД. Найдужча циркуляція повітря гарантує стабільну якість продукту з мінімальною втратою ваги при сушінні і копченні, незважаючи на максимальне завантаження візка.
ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ.

• Широкий дверний отвір.

• Центральна система кондиціонування повітря включає в себе все необхідне обладнання, таке як теплообмінник, вентилятор з центральною циркуляцією, повітряну змінну заслінку, джерела свіжого повітря і диму, а також змішувальну камеру для кондиціонування повітря.

МІНІМАЛЬНЕ СПОЖИВАННЯ ЕНЕРГІЇ. Індивідуальна циркуляція повітря і оптимальне використання енергії свіжого повітря під час сушки значно скорочують час процесу і, отже, потреби в енергії. Система і вентиляційна установка повністю ізольовані.
ВИКОРИСТАННЯ. Системи ProfitLine є універсальними пристроями завдяки горизонтальній і вертикальної циркуляції повітря, незалежно від того, чи розташовані продукти горизонтально на сітчастих полицях або підвішені на паличках для копчення.
МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

• сушка, споліскування.

• гаряче і холодне копчення.

• приготування, обробка гарячим повітрям, обсмажування і випічка.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ

• Два вентилятора з можливістью зміни швидкісті за допомогою програми (без втрат завдяки заслінкам).

• Повітря можна оптимально налаштувати під відповідний продукт.

• Дуже висока рівномірність забезпечується величезною швидкістю циркуляції повітря.

• Навіть з візками> 2 м заввишки.

• Повністю ізольований центральний кондиціонер (дуже висока швидкість повітря при контакті з продуктами).

ГІГІЄНА

• Шви в конструкції панельної секції, повністю проварені.

• Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

PRR_3
PRR_4
PRR_2103-2
PRR_3153

Напівбезперервні пакетні системи (KCS).

Виробничий процес відбувається безперервно в послідовній періодичній системі; від наповнення до упаковки, немає ніяких затримок в обробці продуктів.    Переваги:

ПРОДУКЦІЯ “INLINE”. Виробничий процес виконується відповідно до напівбезперервної системи завантаження, тобто між заповненням та упаковкою немає затримки обробки.
100% РОЗДІЛЕННЯ МІЖ ЗОНАМИ НИЗЬКОГО І ВИСОКОГО РИЗИКУ. Герметична зона переміщення між вхідною стороною та вихідною, дозволяє розділити виробничу і пакувальну зони («зона з низьким рівнем ризику», «зона з високим рівнем ризику»).
ІНТЕГРАЦІЯ. Система може бути інтегрована в виробничу зону завдяки автоматизації на вході та виході.
ВИКОРИСТАННЯ. Кожна з технологічних камер розділена проміжної зоною перенесення (навісні або вертикальні підйомні двері). Система може складатися з двох або більше зон.
МОЖЛИВА ОБРОБКА:

• сушіння / копчення / готування переведено на інтенсивне охолодження в напрямку переміщення.

• готування продукту переведено на інтенсивне охолодження в напрямку переміщення.

• інші варіанти за запитом.

ПІДЛОГОВИЙ ТРАНСПОРТНИЙ / РОЛИКОВИЙ АБО ПІДВІСНИЙ РЕЛЬС Система електроприводу забезпечує помірне транспортування.

 

PDF

          Відео 

Floor_Transport
Floor_Transport_2
KCS-PRR_PKR_1063
Overhead_Rail_System_2
Overhead_Rail_System_3
Overhead_Rail_System_4
Overhead_Rail_System_5

AllroundSystem AFR Малогабаритна система для копчення риби.

Ця система забезпечує оптимальний і індивідуальний смак і колір. Незалежно від того, чи лежить продукт на решітці або висить на вертелі, системи копчення риби є універсальними та різносторонніми.    Переваги:

ШИРОКИЙ ВИБІР СМАКІВ ТА КОЛЬОРІВ. Для копчення риб доступні різні зовнішні і внутрішні системи утворення диму, такі як тліючий дим, конденсаційний дим, фрикційний дим або рідкий дим.
ККД. Найдужча циркуляція повітря гарантує стабільну якість продукту з мінімальною втратою ваги при сушінні і копченні, незважаючи на максимальне завантаження візка.
МІНІМАЛЬНИЙ ПРОСТІР Індивідуальні рішення можуть бути розроблені як для великих промислових, так і для невеликих торгових компаній завдяки надзвичайно малим розмірам системи по ширині і висоті. Інвестиційні витрати на будівництво значно знижуються.
ВИКОРИСТАННЯ. Системи AllroundS для риби - універсальні та ідеальні завдяки своїй горизонтальній та вертикальній циркуляції повітря, незалежно від того, розміщена риба горизонтально на полицях або підвішена на палочках для копчення.
МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

• сушіння.

• гаряче і холодне копчення.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ.

• Окремі вентилятори над кожним візком.

• За бажанням з системою змінного вертикального повітряного потоку.

ГІГІЄНА Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

AFR
PFR_3

ProfitLine PFR Промислова система копчення риби.

Навіть при великих партіях клієнти досягають стійких результатів завдяки ідеальній, керованій циркуляції повітря, яка оптимально регулюється відповідному рибному продукту.    Переваги:

ШИРОКИЙ ВИБІР СМАКІВ ТА КОЛЬОРІВ. Для копчення риб доступні різні зовнішні і внутрішні системи утворення диму, такі як тліючий дим, конденсаційний дим, фрикційний дим або рідкий дим.
ККД. Найдужча циркуляція повітря гарантує стабільну якість продукту з мінімальною втратою ваги при сушінні і копченні, незважаючи на максимальне завантаження візка.
ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ:

• Широкий дверний отвір.

• Центральна система кондиціонування повітря включає в себе все необхідне обладнання, таке як теплообмінник, центральний циркуляційний вентилятор, повітряну змінну заслінку, джерела свіжого повітря і диму, а також змішувальну камеру для кондиціонування повітря.

МІНІМАЛЬНЕ СПОЖИВАННЯ ЕНЕРГІЇ. індивідуальна циркуляція повітря і оптимальне використання енергії свіжого повітря під час сушки значно скорочують час процесу і, отже, потреби в енергії. Система і вентиляційна установка повністю ізольовані.
ВИКОРИСТАННЯ. Системи AllroundS для риби - універсальні та ідеальні завдяки своїй горизонтальній та вертикальній циркуляції повітря, незалежно від того, розміщена риба горизонтально на полицях або підвішена на палочках для копчення.
МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ:

• сушіння.

• гаряче і холодне копчення.

ПОВІТРЯНІ СИСТЕМИ.

• Два вентилятора з регульованою швидкістю на етапі програми (без втрат завдяки чергуванню заслінками).

• Повітря оптимально налаштовують під відповідний продукт.

• Дуже висока рівномірність забезпечується величезною швидкістю циркуляції повітря.

• Навіть з візками> 2 м заввишки.

• Повністю ізольована центральна вентиляційна установка (повітря з дуже високою швидкістю повітря в контакті з продуктами).

ГІГІЄНА Автоматичне очищення.

 

PDF

          Відео 

PFRH_1063_mit_Aggregat_KR_36_hinten
PFR_2
PFR_3
PFR_4
PFR_5
PRH_with_external_aggregate_1
PRH_with_external_aggregate_2

Зовнішні / Внутрішні димогенератори REZe / REZi.

Наші димогенератори пропонують широкий спектр опцій, а також забезпечують екологічно чисте виробництво завдяки нашій системі RONDAIR з пониженим димом.

Залежно від місця, ви можете вибрати між внутрішнім або зовнішнім димогенератором (який може обслуговувати кілька систем). Тип утворення диму - тліючий, фрикційний або рідкий дим - вибирається довільно.

FREZ EXTERNjpg
FREZ internjpg
FREZ intern 2jpg
Goliath 1 extern ajpg
Goliath 1 extern bjpg
Goliath S aJPG
HREZ internjpg
Goliath 2 geschlossenjpg
Goliath CW newjpg
Goliath CW oldjpg
Goliath CW open oldjpg
Goliath Ejpg
LIQUIDSMOKEEXTERNjpg

Зовнішні генератори диму.

Центральне рішення для декількох систем:

GOLIATH F (ФРИКЦІЙНИЙ ДИМ). Дим створюється шляхом притискання колоди до спеціально розробленОГО фрикційного колеса. Спеціальне покриття поверхні на колесі забезпечує довгий термін служби. Процес утворення диму гарантує постійні низькі температури. Вміст PAH дуже низький. Запатентований пропорційний контроль (регулювання контактного тиску) забезпечує постійну щільність диму. Доцільно виконувати процес копчення за допомогою фрикційного диму в закритій (герметичній) системі. Тому система практично не виділяє вихлопних газів під час процесу копчення.
GOLIATH CW (ПІДТРИМУВАННЯ СМАКУ). Дим утворюється при тлінні деревної стружки в контрольованих умовах. Процес утворення диму з регулюванням тліючого повітря гарантує постійні температури диму. Таким чином, вміст PAH низький. Контрольована подача деревної стружки та контроль тліючого повітря забезпечують стійку щільність диму. Копчення можна виконувати в режимі зменшення вихлопних газів. Таким чином, система виробляє дуже низькі викиди вихлопних газів під час процесу копчення.
GOLIATH 1 AND GOLIATH 2 (ПІДТРИМУВАННЯ КОМПЛЕКТУ). Дим утворюється при тлінні тирси в контрольованих умовах. Процес утворення диму з регулюванням тліючого повітря гарантує постійні температури диму. Таким чином, вміст PAH низький. Контрольована подача тирси та контроль тліючого повітря забезпечують стійку щільність диму. Копчення можна виконувати в режимі зменшення вихлопних газів. Таким чином, система виробляє дуже низькі викиди вихлопних газів під час процесу копчення.
GOLIATH S (КОПЧЕННЯ З ПАРОМ) Дим утворюється при тлінні деревної стружки в контрольованих умовах з додаванням стисненого повітря та насиченої пари низького тиску. Процес утворення диму гарантує постійні температури диму. Таким чином, вміст PAH низький. Контрольована подача деревної стружки, а також впорскування пари та стисненого повітря забезпечують стійку щільність диму. Короткий час копчення досягається високою вологістю завдяки додаванню пари. Копчення можна виконувати в режимі зменшення вихлопних газів. Таким чином, система виробляє дуже низькі викиди вихлопних газів під час процесу копчення.
GOLIATH L (РІДКИЙ ДИМ). Дим утворюється розпиленням рідкого диму. Процес виготовлення гарантує мінімальний вміст PAH. Дуже тонке напилення двокомпонентними насадками забезпечує стійку щільність диму. Короткі часові процеси досягаються швидким забарвленням. Доцільно проводити процес куріння рідким димом у закритій (герметичній) системі. Таким чином, система не викидає вихлопи в процесі копчення. Широкий асортимент смаків можна отримувати за допомогою різних продуктів з рідким копченням.

 

PDF

Внутрішні генератори диму.

Компактне рішення для створення диму:

ФРИКЦІЙНЕ КОПЧЕННЯ. Дим утворюється шляхом притискання деревної колоди до спеціально розробленого фрикційного колеса. Спеціальне поверхневе покриття на колесі забезпечує тривалий термін експлуатації. Процес утворення диму гарантує постійну низьку температуру копчення. Вміст РАН дуже низький. Запатентоване пропорційне регулювання (регулювання контактного тиску) забезпечує стійку щільність диму. Доцільно виконувати процес копчення димом, тертям в закритій (герметичній) системі. Отже, система майже не створює викидів вихлопних газів під час копчення.
ТЛІЮЧЕ КОПЧЕННЯ. Дим утворюється при тлінні деревної стружки в контрольованих умовах. Процес утворення диму з регулюванням тліючого повітря гарантує постійні температури диму. Таким чином, вміст РАН низький. Контрольована подача деревної стружки та контроль тліючого повітря забезпечують стійку щільність диму. Копчення можна виконувати в режимі зменшення вихлопних газів. Таким чином, система виробляє дуже низькі викиди вихлопних газів під час процесу копчення.
РІДКИЙ ДИМ. Дим утворюється розпиленням рідкого диму. Процес виготовлення гарантує мінімальний вміст РАН. Дуже тонке напилення двокомпонентними насадками забезпечує стійку щільність диму. Короткі часові процеси досягаються швидким забарвленням. Доцільно проводити процес копчення рідким димом у закритій (герметичній) системі. Система не видає вихлопів у процесі копчення. Широкий асортимент смаків можна отримувати за допомогою різних продуктів з рідким копченням.

 

PDF