Proven solutions for food industries

ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh
ASR Racuh

  Промислові приміщення для ферментації, холодного копчення, дозрівання і сушки CMP.

CMP «Безперервний процес дозрівання» - це система безперервного процесу дозрівання продуктів. За допомогою цієї технології ми відрізняємося від усіх інших систем скороченням часу обробки продуктів, однорідністі продукту в поєднанні зі збільшенням продуктивності. Унікальна система СМР здатна виконувати процес дозрівання та сушіння без будь-яких перерв.

Завдяки контролю відносної вологості та температури для вхідного та вихідного повітря, можна сушити продукти без будь-яких змін. Система здатна постійно переміщувати повітря (100% часу), без будь-якого періоду спокою.

Це в свою чергу означає:

• Значну економію енергії.

• Економію до 30% часу обробки.

• Загальну консистенцію продуктів, менше 1% відхилення у всій кімнаті обробки.

• До 250% продуктів може бути вироблено більше на тій же площі, в порівнянні з іншими системами.

• Повністю ізольована вентиляційна установка.

• Повністю ізольовані повітропроводи поза приміщенням обробки.

PDF

          Відео 

salami on racks 4
salami_on_racks_3
salami_on_racks_2_high_res
pork_belly_on_racks_3
cooling_coil_1
CMP

Додаткові переваги:

• Оптимальне використання площі та висоти приміщення при повному завантаженні візка до 6 м у висоту.

• Всі регістри виготовленні з нержавіючої сталі.

• Відсутність заклепок.

• Санітарний дизайн (зварювальні шви в каналах зробленні роботами).

 

Промислові системи розморожування ATA.

Оптимальна система для збалансованого розморожування без значної втрати ваги. Cистема розморожування має кращі передумови для сталої якості в подальших процесах.

Переваги:

ПОСЛІДОВЕІСТЬ РОЗМЕРЗАННЯ З ВИСОКОЮ ПРОДУКТИВНІСТЮ. Устаткування спроектовано та виготовлено з особливою горизонтальної циркуляцією повітря, щоб забезпечити постійну температуру у всіх областях шафи та продукту. Поступова теплопередача поширюється на продукт з точним контролем температури та вологості. Різниця температур між температурою поверхні і активної зони контролюється та регулюється за допомогою спеціально розробленого вимірювального приладу Maurer-Atmos. Температура поверхні продукту контролюється запобігаючи надмірно високому нагріванню поверхні, незважаючи на максимальне завантаження візків.
ЗМІНИ. Замовник може встановлювати приміщення для обробки з утеплених панелей або утепленої цегляної кладки.
МІНІМАЛЬНЕ СПОЖИВАННЯ ЕНЕРГІЇ. Енергопостачання системи вибрано так, щоб цільові значення могли бути швидко досягнуто. Всі процеси розморожування можна контролювати і регулювати за допомогою робочої температури, температури всередині або зовнішньої температури.
ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ ПРОЦЕС. Мінімальне енергоспоживання: індивідуальні системи циркуляції повітря і системи управління припливним / витяжним повітрям для кожного візка значно скорочують час процесу і, отже, енергоспоживання. Кожен візок обробляється при однаковій температурі і відносній вологості.
МОЖЛИВІ ПРОЦЕСИ: відтавання, нагрівання, розморожування, зберігання в холодильнику.
ВЕРТИКАЛЬНА / ГОРИЗОНТАЛЬНА ЦИРКУЛЯЦІЯ ПОВІТРЯ Повітря кондиціонує центральним блоком, розташованим зверху або ззаду шафи, і циркулює повітря в робочу камеру через бічні канали і сопла для продувки. Потік повітря можна регулювати за допомогою перетворювача частоти.
ГІГІЄНА Що стосується шафи, що поставляється Maurer-Atmos, то ні пил, ні вода не можуть потрапити всередину, так як металева шафа герметично закрита з внутрішньої сторони, також підлогу герметично зварено з внутрішньої сторони. Немає ніяких порожнин, які могли б бути джерелами бактеріального забруднення. Автоматичне чищення або стерилізація салону. (опціонально)
БАКТЕРІОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИЙ.

PDF

 

ATA
ATA_with_crate_loading
ATA_5
ATA_2

 

Інші системи, які також мають кліматичну функцію

AllroundSystem ASR
Компактна система для копчення та приготування їжі.
ProfitLine PRR
Промислова система для копчення та приготування їжі.
AllroundSystem AFR
Компактна система для копчення риби.
ProfitLine PFR
Промислова система для копчення риби.